Jubileumeditie Oostendorpdagen

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9564
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Jubileumeditie Oostendorpdagen

Bericht door Redactie »

Op 27, 28 en 29 juni worden weer de traditionele Oostendorpdagen georganiseerd in en bij de feesttent achter de PWA-school. Dit jaar voor de 40e keer.

Op donderdag om 19.15 uur start de prestatieloop 800m en 1500m voor de jeugd, daarna worden de 5km en 10km gelopen door de senioren. Het startschot wordt gegeven door de burgemeester.

Vanaf 21.00 uur is er een korenwedstrijd, waaraan meewerken de Meulezangers, de Synavezangers en de Mulder Singers. De presentatie is in handen van Jan Daalmeijer. Natuurlijk is er gedacht aan de inwendige mens en wordt een verloting gehouden.

Op vrijdagmiddag is er weer een Seniorenmiddag (14.30 uur) Medewerking wordt verleend door het Veluws Senioren Orkest, Eefje en Andrea en accordeonist Wim de Bie. Tevens wordt er een bingo en een verloting gehouden. Koffie en cake gratis. De tent is rolstoeltoegankelijk.

’s Avonds (19.15 uur) start de optocht met historische voertuigen, voorafgegaan door CMV “Excelsior”

Om 20.00 uur begint in de tent een feestprogramma, met voor de jeugd eerst een pyjamadisco. Vanaf 21.00 uur treedt de band “2 MF” uit Zeist op.

Op zaterdag is de traditionele sfeermarkt van 11.00- 18.00 uur met diverse workshops (11.00-13.00 uur), optreden Anne’s dancing (13.30-14.30 uur), daarna werken mee slagwerkgroep/muziekver. Excelsior, DJ Hans v.d. Linden, Bigband De Spelerij en Bigband Lambert Franckens.

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om hun spullen te verkopen op het schoolplein van de PWA-school.

Wilt u een kraam huren om uw artikelen te verkopen dan kunt u zich opgeven via oostendorpdagen@gmail.com. U kunt vanaf 08.00 uur terecht om uw kraam in te richten, parkeren bij Gemeentehuis of ‘t Huiken.

Belangrijk: consumptiemunten van voorgaande jaren zijn nog dit jaar in te leveren, daarna vervallen ze!

Op zondag 30 juni zal er in de tent weer een interkerkelijke dienst worden gehouden met als spreker Hans Scherphof.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie