17 dagen lang geen of minder treinen

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9594
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

17 dagen lang geen of minder treinen

Bericht door Redactie »

Grootschalige spoorwerkzaamheden van 6 tot en met 22 juli
Bron Prorail

Van zaterdag 6 tot en met maandag 22 juli gaan we volle bak aan de slag bij Zwolle. We vernieuwen alle sporen en wissels aan de westzijde van het station, nadat vorig jaar de oostzijde is gedaan. Dit betekent dat we de sporen aan de westkant helemaal weghalen en weer opnieuw neerleggen. We vernieuwen niet alleen alle wissels, maar ook alles wat daarbij hoort, zoals de bovenleiding en kabels die de wissels aansturen. Dit is een grote en belangrijk stap om het spoorknooppunt Zwolle klaar te maken voor de toekomst en ervoor te zorgen dat jouw treinreis soepel verloopt.

Om werkzaamheden slim te combineren, zijn er ook nog veel werkzaamheden op de sporen in de omgeving van Zwolle. Zo brengen we damwanden aan bij viaducten en bruggen tussen Zwolle en Herfte, vernieuwen we delen spoor tussen Zwolle en Wijhe en doen we groot onderhoud aan de Vechtbrug. Er rijden die 17 dagen geen of minder treinen van en naar Zwolle, check voor vertrek de reisplanner.

Deze werkzaamheden brengen hinder voor reizigers met zich mee. We proberen daarin reizigers zo goed mogelijk tegemoet te komen. Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen. Bij ’t Harde is een extra perron gebouwd om reizigers makkelijk van trein naar bus te laten overstappen. Op station Meppel staat een extra loopbrug.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie