Samen Kerst: van harte welkom!

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Samen Kerst: van harte welkom!

Bericht door Redactie »

Op 10 en 17 november hielden we tijdcollectes in de kerken in Wezep voor Samen Kerst 2019. 14, 15 en 26 december is het zo ver, we gaan Dienen, Vieren en Delen. Hopelijk met veel mensen uit onze kerken samen!

Samen dienen
Op 14 december gaan we Dienen in de samenleving. Vanuit de Huiskamer in Wezep gaan we praktische en sociale klussen doen in samenwerking met Stichting Present. We gaan bijvoorbeeld zingen met ouderen, kerstlichtjes wegbrengen en een tuin opknappen. Even de sfeer proeven die dag? Loop gerust binnen in de Huiskamer! (gevestigd in de oude bibliotheek in Wezep).

Samen vieren
Op 15 december gaan we samen het kerstfeest vieren tijdens een speciale, laagdrempelige kerstviering om 19:30 in het Noorderlicht. Het wordt een bijzondere dienst met dominee Baardmans. Het thema is “Ken je hem?!”. De muziek wordt dit jaar weer verzorgd door onze eigen Samen Kerst Band. We nodigen u/je hiervoor van harte uit, en neem ook familie, vrienden, buren en kennissen mee!

Kerstbrunch
Ten slotte nog een herinnering om u/je op te geven voor de kerstbrunch op 26 december in Coelenhage: als u/jij mee wilt eten kun je je opgeven op www.samenkerst.com of bij Gerrie van der Velde. 038 376 5132 (na 18:00) of via gerrievdvelde@solcon.nl.

Meer informatie
Houd de website www.samenkerst.com of onze de Facebook-pagina Samen Kerst Wezep in de gaten voor meer informatie. We hopen weer veel mensen te kunnen helpen, een hart onder de riem te steken en met heel Wezep samen het kerstfeest te vieren.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie