Evangelisatiezondag in Hervormde Gemeente Oldebroek

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gerrit vd Linde
Berichten: 175
Lid geworden op: za mei 18, 2019 18:45

Evangelisatiezondag in Hervormde Gemeente Oldebroek

Bericht door Gerrit vd Linde »

Op D.V. 9 februari is het Evangelisatiezondag in de Hervormde Gemeente Oldebroek. In beide wijken zal er tijdens de diensten aandacht besteed worden aan de missionaire roeping van de gemeente. Want het evangelie verkondigen aan onze medemensen: dat is de grote opdracht die de Heere Jezus ons gaf, vlak voordat Hij naar de hemel terug ging. Dit kan best moeilijk zijn! Hoe brengen we dat onder woorden? Hoe krijgen we hier vrijmoedigheid voor?

Soms best lastig als je collega’s, vrienden, buren of andere bekenden daar totaal anders tegenover staan. Daarom hebben we de predikanten gevraagd om hier aandacht aan te geven. Om u als gemeente toe te rusten om daadwerkelijk die opdracht (nog meer) uit te kunnen voeren. Evangelisatie is uiteindelijk niet alleen de taak van ons als evangelisatiecommissie: Het is de taak van de gehele gemeente! Het wordt niet voor niets het “ambt van alle gelovigen” genoemd.
In de ochtenddienst van wijk 2 in de Dorpskerk zal er muzikale medewerking verleend worden door het koor Deo Cantemus uit Doornspijk.
Plaats reactie