CMV Concordia speelt tijdens Koningsdag en dodenherdenking

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CMV Concordia speelt tijdens Koningsdag en dodenherdenking

Bericht door Redactie »

CMV Concordia speelt tijdens Koningsdag en dodenherdenking

Al vele jaren speelt CMV Concordia Oldebroek op Koningsdag en tijdens de dodenherdenking. Ook dit jaar zult u, ondanks de bijzondere omstandigheden, weer leden van de muziekvereniging kunnen horen.

In samenwerking met de Christelijke Oranjevereniging Oldebroek zullen dit jaar op diverse plekken in Oldebroek een paar muzikanten spelen.

Op Koningsdag zal om 10 uur op het Wilhelmus klinken op het Raadhuisplein, De Hullen, Gentiaan, De Bongerd en Westerakker. Dit is mede gebaseerd op een initiatief van het Concertgebouw. Zij hebben diverse muzikanten opgeroepen om op deze dag om 10 uur het volkslied te spelen.

Op 4 mei zal om 19.58 uur het signaal taptoe klinken. Na 2 minuten stilte wordt het Wilhelmus gespeeld en wordt afgesloten met enkele koralen. Op deze avond zal dit op dezelfde plekken plaatsvinden als op koningsdag. Daarnaast zal ook aan de ds Otto Veeninglaan deze muziek klinken.

Alles zal plaatsvinden volgens de regels van het RIVM. Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan is het verzoek om bij uw eigen voordeur te blijven staan en niet bij elkaar te gaan staan. Ook op deze dagen zullen de geldende regels van toepassing zijn.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie