Open Avond bij Badminton'80 is goede start 2013!

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Open Avond bij Badminton'80 is goede start 2013!

Bericht door Redactie Noord »

WEZEP – Bestaan uw goede voornemens voor 2013 ook uit meer bewegen en sporten? Dan bent u bij Badminton ’80 Wezep aan het goede adres. Op de eerste woensdag van het nieuwe jaar, 2 januari 2013, organiseren wij een open avond met toernooi. Dit toernooi is niet alleen voor leden, een ieder die deze avond wil komen badmintonnen is van harte welkom.

De avond begint om 20:00 uur, en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Plaats van deze Nieuwjaars Open Avond is de Kamphal in Wezep. Deze avond is voor de senioren, wat betekent dat iedereen vanaf 18 jaar kan meespelen. Aansluitend volgt de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel, waarvoor alle deelnemers ook zijn uitgenodigd.

Badminton '80 is een recreatieve vereniging. Gezelligheid en sportiviteit staan hoog in het vaandel. Regelmatig worden toernooitjes georganiseerd waardoor nieuwe leden zich snel thuis voelen binnen de vereniging.

Neem zelf zaalschoenen en sportkleding mee. Badminton '80 zorgt voor een racket, shuttles en een leuke avond. Voor vragen kunt u contact opnemen via onze website, www.badminton80wezep.nl.

Badminton '80 speelt iedere woensdagmorgen van 9:00 tot 11:00 uur en iedere woensdag avond vanaf 20:00 uur in de Kamphal te Wezep voor senioren. Op woensdagavond van 18:00 tot 20:00 uur is de Kamphal ook beschikbaar voor de jeugd in diverse groepen.

Mocht u na het meedoen aan deze avond enthousiast zijn geraakt, dan kunt u een aantal keer gratis meespelen voordat u lid wordt. Als vereniging bieden wij alle leden een beginnerstraining om de beginselen van de sport te leren.

Kijk ook op onze website, www.badminton80wezep.nl.

Hopelijk tot ziens op woensdag 2 januari.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie