Opnieuw geen punten voor de waterpoloheren van Z&PC Hatto-He

Redactie LOCO
Berichten: 133
Lid geworden op: di okt 15, 2013 10:06

Opnieuw geen punten voor de waterpoloheren van Z&PC Hatto-He

Bericht door Redactie LOCO »

Opnieuw geen punten voor de waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim 1

Het afgelopen weekend speelden de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 tegen de Houtrib uit Lelystad. De uitwedstrijd eerder dit seizoen ging verloren met 10-8, terwijl er veel meer voor Hatto-Heim in zat. Het plan voor zaterdag was om de drie punten alsnog te verdienen. Als de heren net zo goed speelden als in de wedstrijd ervoor tegen DWK kon er vandaag zeker gewonnen worden. Helaas draaide de wedstrijd uit op een enorme deceptie voor de thuisploeg. In zwembad De Marke werd er door Hatto-Heim verloren met 3-8.

Het mooiste doelpunt van de wedstrijd viel al binnen 45 seconden. Harry uyt de Boogaardt verstuurde een perfecte pass over 15 meter naar Dennis Geijsen, wie de bal prachtig binnen wist te tikken. Echter leek de thuisploeg met deze geweldige aanval al hun geluk verspeeld te hebben. Binnen drie minuten kregen de heren drie keer een uitsluiting door persoonlijke fouten, maar gelukkig wist de tegenstander hier slechts één keer uit te scoren. De tweede periode viel er aan beide kanten slechts één doelpunt, waardoor het scorebord na 10 minuten spelen 2-2 aangaf.

Ook in de tweede helft van de wedstrijd zat alles tegen voor de heren van Hatto-Heim. Passes kwamen elke keer net niet aan, schoten op doel werden onzorgvuldig uitgevoerd en de scheidsrechters maakten meerdere keren onbegrijpelijke beslissingen. De Houtrib wist de wedstrijd al in de derde periode min of meer te beslissen. De uitspelende ploeg bracht met een snelle reeks van vijf doelpunten de stand naar 2-7. In de laatste periode scoorden beide ploegen nog maar één keer. Kevin Mulder bracht met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd de eindstand naar 3-8.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Kevin Mulder (2x) en Dennis Geijsen (1x)

Plaats reactie