Damclub DEZ/NGKZ 2 speelt gelijk tegen SSS Kampen 3.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9074
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Damclub DEZ/NGKZ 2 speelt gelijk tegen SSS Kampen 3.

Bericht door Redactie » do okt 02, 2014 5:41

Damclub DEZ/NGKZ 2 speelt gelijk tegen SSS Kampen 3.

Ook bij de damclub is het seizoen inmiddels weer begonnen. De 1e wedstrijd van het 2e team werd gespeeld tegen Kampen 3. Vorig seizoen won DEZ/NGKZ met 8-0 van Kampen. DEZ/NGKZ 2 was deze wedstrijd op papier de betere tegenstander maar de praktijk pakte anders uit dan gehoopt. W. de Mol was afwezig en hij werd vervangen door N. van Ginkel. Hierdoor werd de vaste opstelling veranderd zodat iedereen aan een bord zat dan normaal.

Op bord 1 stond H. Wensink al heel vroeg in de wedstrijd 1 schijf achter waardoor het voor hem gelijk een moeilijke partij werd. Maar Wensink hield stand en lokte een zetje uit. De Leeuw zag dit waardoor Wensink een dam haalde en P. de Leeuw verloor.

Op bord 2 ging A.J. Plakmeijer gelijk in de aanval in het begin van de partij maar Landman wist hier wel raad mee waardoor halverwege de partij de rollen werden om gedraaid. En per zet werd het voor Plakmeijer moeilijker om te winnen en op deze manier verloor hij de wedstrijd.

Op bord 3 ging de partij lang gelijk op. Maar van Marle lukte het toch om 1 schijf voor te komen waardoor Last in de moeilijkheden kwam en nog een schijf verloor. Hierdoor verloor hij de wedstrijd.
Op bord 4 maakte N. van Ginkel zijn debuut voor het 2e. Deze talentvolle jeugdspeler bracht de kettingstelling op het bord waardoor van Ginkel 1 schijf voor kwam. Hierdoor kwam van Ginkel wel in een slechte stand. Maar van Ginkel wist voor de 2e keer de kettingstelling op het bord te brengen waar door er een 3 om 3 ontstond en van Ginkel dam kon halen. Hierdoor won hij de partij.

DEZ/NGKZ 2 – SSS Kampen 3 4-4
H. Wensink- P. de Leeuw 2-0
A.J. Plakmeijer- H. Landman 0-2
E. Last –J. van Marle 0-2
N. van Ginkel – A. Potkamp 2-0
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie