Verlies voor waterpoloheren Z&PC.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9698
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Verlies voor waterpoloheren Z&PC.

Bericht door Redactie »

Waterpoloheren Z&PC Hatto Heim verliezen zespunten wedstrijd.

Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma in de strijd tegen degradatie. ENC Arnhem, de nummer laatst van de competitie, kwam op bezoek en dit was voor de hattemse formatie de uitgelezen kans om zich veilig te spelen in de strijd om degradatie. Vooraf werd door coach Mensink ondermeer gewezen op de communicatie en vooral moesten we de zelfde strijdlust tonen als de afgelopen wedstrijden. Dit was een wedstrijd waarin het voor de schrijver van de stukken in de krant lastig was om een verslag te schrijven, gezien de bittere nasmaak van het verlies.


Het was een gelijk op gaande wedstrijd, waarin door beide ploegen zowel aanvallend als verdedigend slordig gespeeld werd. De waterpolo heren van Z&PC hatto heim waren in al de vier perioden slordig in de aanval en dat wil zeggen, slecht in de passing en de kansen die de heren kregen werden slecht uitgespeeld. Vaak werd er te snel geschoten terwijl de bal langer rond gespeeld diende te worden om zo een opening in de defensie van de bezoekende ploeg te creëren. Aanvallend liep het niet bij de hattemers en namen niet de rust om een aanval op te zetten en de volle 30 seconden, die staat voor een aanval te benutten. Het was over vier perioden gezien een gelijk op gaande strijd en die tot halverwege de vierde periode nog elke kant op kon vallen.
Met nog 2 minuten te spelen was de stand 5-5 en verzuimde de hattemse formatie om een overtal situatie te benutten om op voorsprong te komen. Kort daarna was het Uyt de Boogaardt die voor 20 seconde in de hoek kon afkoelen en de bezoekende ploeg benutte deze overtal situatie wel en kwam op 5-6. In de laatste minuut van de wedstrijd kregen de hattemers nogmaals een overtal situatie en deze werd ook niet benut. De ploeg uit Arnhem, die net iets slimmer was in de aanval wist een eindstand van 5-7 op het scorebord te zetten. De doelpunten voor Hatto Heim werden gescoord door Rienmeyer, Van Grootheest, Uyt de Boogaardt, Geijsen en Kroeze. De waterpolo heren zullen in de laaste drie wedstrijden alle zeilen bij moeten zetten om degradatie te voorkomen. Op11 April wacht er een uitwedstrijd tegen De Rijn uit Wageningen.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie