Geen punten voor Blauw Wit Oldebroek Heren 1 tegen Gemini

Redactie Oldebroek
Berichten: 80
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Geen punten voor Blauw Wit Oldebroek Heren 1 tegen Gemini

Bericht door Redactie Oldebroek »

Het thuisduel tegen Gemini is voor Bakkerij Jonker – Blauw Wit met duidelijke cijfers verloren gegaan (0-4). De Blauw Witters wisten niet het gewenste niveau te laten zien aan het thuispubliek, dat voorlopig voor de laatste keer op de tribune kon zitten.
Door personele problemen op de middenpositie moest coach Felix Lopez sleutelen aan zijn vaste basisopstelling van de afgelopen weken. Dat leek van invloed te zijn op het spel van de Oldebroekers, omdat de ploeg geen moment in hun spel kwam.

Al direct aan de start van de wedstrijd liep Blauw Wit achter de feiten aan. De gasten speelden een degelijk spel en wisten veelvuldig te scoren via hun diagonaalspeler. Blauw Wit had zelf veel problemen in de passing en kon daardoor te weinig het midden bedienen, waardoor het spel erg voorspelbaar werd. Daniel van de Weg maakte nog wel een prima invalsbeurt en zorgde voor de nodige punten, maar het was in totaal onvoldoende aan Oldebroekse zijde. Hierdoor was Gemini continu de bovenliggende partij en de conclusie was dan ook dat alle punten verdiend naar de gasten gingen.

Met 6 punten uit evenveel wedstrijden is Blauw Wit hekkensluiter in de 3e divisie. Volgende week gaan de mannen op bezoek bij TweeVV in Ede, de nummer 3 van de ranglijst.
Afbeelding
Plaats reactie