Gruiters, Schepp, Oord en Van Espelo winnen tweede Maxi Promo Wintercompetitie

Redactie Oldebroek
Berichten: 80
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Gruiters, Schepp, Oord en Van Espelo winnen tweede Maxi Promo Wintercompetitie

Bericht door Redactie Oldebroek »

Zaterdag 13 november stonde de tweede wedstrijd om de Maxi Promo Wintercompetitie weer op de rol. Dit alles word gehouden op Sportpark Stuivezand ‘t Loo. De vrijwilligers van de ATB Vereniging Oldebroek waren volop in touw om alles weer in goede banen te leiden met de complete jury. Ruim tien over twee mocht de 16+ beginnen aan hun wedstrijd even later de 35+ 50+ en de dames.

In de koningsklasse zoals wij dit noemen liet Morris Gruiters gelijk al zien te willen gaan voor de overwinning wan hij heeft zijn zinnen gezet op de kampioenstitel en dat was goed te zien. Morris schudde een aantal malen aan de boom en wisten Sem Hardloper uit Wezep en Rick Bos uit Oosterwolde Gruiters nog te kunnen volgen. De rest van de achtervolgers hadden snel door deze drie niet meer te kunnen achterhalen. Een paar ronden later zet Morris nog meer kracht op de pedalen en neemt afscheid van Hardlooper en Bos en werden de verschillen allen maar groter , Sem Kiest ervoor om geen gekke dingen meer te doen en mikt op plaats twee Gruiters wint met overmacht en lukt het Hardlooper om als tweede de meet over te komen waarna Rick Bos als derde binnen komt en ook weer belangrijke punten weet te pakken voor het kampioenschap.

Bij de 35+ gaat de overwinning naar Mark Schep uit Amersfoort en laat hij Nils ten Brinke uit Apeldoorn en Gert Bronkhorst achter zich. Marco Oord uit Ureterp was de beste bij de 50 plus de snelste waarna Wietze Gorter uit Oosterwolde (Fr) volgde en even later Jan van Riesen uit Elburg. Danique van Espelo uit Nunspeet won overal bij de dames al moest ze diep gaan want de rijdster Romana Carfora uit Akersloot hield zich goed staande maar moest in het slot toch Van Espelo laten gaan, de derde plaats kwam op naam van Majorie Borger uit Nieuwleusen.

Op de foto ziet u de winnaar van de 16+ 35+ en dames, Helaas kon we Marco niet meer vinden was vermoedelijk al naar huis.
Afbeelding
Plaats reactie