Arjan van hooren 2e plek Dutch Superbikes.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Arjan van hooren 2e plek Dutch Superbikes.

Bericht door Redactie »

Arjan van hooren 2e plek Dutch Superbikes (b)
(nieuw motortalent uit Noordeinde)

Multifence Racing Team weet zich op de Varssel-ring te Hengelo (Gld) in het begin van het ONK race weekend, in opmars naar haar 2e wedstrijd in KNMV supercup 1000 te kwalificeren op een 6e start positie.

Afbeelding
Foto L Arjan van Hooren

Vrijdag 18 mei net voor aanvang van de wedstrijd in het parkferme gaan de banden warmers er af en de rijders in de supercup duizend gaan de baan op. Behalve de tot nu toe trouwe Suzuki superbike 1000 K8 machine uit de voormalige stal van Bertus Folkersma& Rintje Ritsma. Hij weigerde op Moment Suprême dienst. Ondanks verwoede pogingen van de rijder en monteurs de dikke 1000 niet tot leven gekregen. Geen wedstrijd alle moeite voor niets!?.
Later in de tent bleek een kapotte zekering de oorzaak van dit drama.


Dankzij een goed resultaat in de eerste race supercup 1000. Hadden we de mogelijkheid in te schrijven voor de ONK kwalificatie van zaterdag 19 mei.
Zowel de Hamove organisatie als de KNMV wedstrijd leiding waren bereid om ons toe te voegen. Even gauw nieuwe nummers plakken en natuurlijk ook maar even full slik gemonteerd. Alle benodigde informatie ingewonnen en natuur bleek onze Suzuki ONK klaar.

Afbeelding
Foto Arjan van Hooren

Van de 42 aanmeldingen voor de Dutch superbike mochten er zondag maar 30 starten.
Dus was het zaak een goede tijd neer te zetten om ons te kwalificeren.
Na twee spannende kwalificaties wist Arjan van Hooren zich op een 29e plek te kwalificeren.
Omdat er voor in het veld veel harden gereden werd hebben we besloten toch maar in de B klasse te starten. Dit tot blijdschap van Rintje Ritsma die nu van de 31 plek naar de 30e plek doorschoof om toch in zijn eigen klassen te mogen starten.

Zondag 20 mei de race Arjan mag starten van af pole position.
Na een indrukwekkende start weet Arjan de 2e positie in te nemen en blijft strak in het wiel van de ervaren ONK coureur rijden samen weten ze op de meet een voorsprong van 41 seconden op de rest te pakken. Deze plek is voor ons een fantastische plek!

En we willen dus ook iedereen bedanken die ons geholpen heeft.
Sponsoren en fans.

Lijkt het je leuk om de prestaties van Multifenceracingteam te volgen, wordt dan vrienden op facebook. Tevens is het mogelijk om sponsor of lid van de club van 100 te worden en daardoor alles van dichtbij mee te maken achter de schermen op het Circuit.
(op onze facebookpagina prachtige beelden van Arjan gemaakt door de onboard camera van Rintje Ritsma)

Multifence racing team
Rijder Arjan van Hooren
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie