Michael Leusink komt sterk terug.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Michael Leusink komt sterk terug.

Bericht door Redactie »

Michael Leusink komt sterk terug!

Zaterdag 8 september werd op het circuit de Koetree in Hellendoorn de 5de clubcross verreden.
Deze wedstrijd werden ook de punten verdeeld voor het DMX kampioenschap 2012.(District motorcross)
In de klasse 85cc kleine wielen kwam Michael Leusink aan de start. Na een blessure van ruim negen weken was dit de tweede wedstrijd na zijn polsbreuk. De jonge coureur brak zijn schippersbotje tijdens een val met zijn fiets. Goed gemotiveerd begon Leusink aan de training en perste er een mooie tweede tijd uit.

Afbeelding

Bij het vallen van het starthek, in de eerste manche, zat Michael er niet echt lekker bij. In het achterveld begon de Suzuki coureur aan zijn wedstrijd. Bij doorkomst in de eerste ronde werd er al een achtste plaats genoteerd. Leusink zette het gas er goed op en kwam snel naar voren. Met het ingaan van de laatste rond zat Michael al aan het achterwiel van de derde man. Helaas was er niet meer tijd om deze coureur in te halen, zodat het een vierde plaats werd deze eerste manche.
De tweede manche was Leusink gebrand op een goede klassering. De start was zeer goed. Als vierde de eerste bocht in. Bij doorkomst de eerste ronde reed Leusink op de 2de plaats. Michael probeerde nog wel om naar de eerste man te rijden maar deze was te snel om nog aan het achterwiel te komen. Met een vierde en tweede plaats mocht Michael Leusink als tweede op het podium stappen en een mooie beker in ontvangst nemen. Door dit resultaat werd Michael derde in de eindstand om het DMX kampioenschap.
Meer info : http://www.michaelleusink.nl

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie