Van Werven en Fobbe Campers hoofdsponsors SCO 2013.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Van Werven en Fobbe Campers hoofdsponsors SCO 2013.

Bericht door Redactie »

Van Werven en Fobbe Campers hoofdsponsors voor 2013!

Met trots kan Stichting Circuit Oldebroek u mededelen dat Van Werven uit Oldebroek en Fobbe Campers uit ’t Loo Oldebroek de hoofdsponsors zijn voor de ONK MX 1 en MX 2 SOLO Motorcross op zaterdag 23 maart op het circuit “de Bargen”.


Zowel van Werven, als Fobbe Campers zijn al lange tijd (hoofd)sponsor bij Stichting Circuit Oldebroek. Door hun ondersteuning is het mogelijk een topevenement te organiseren in 2013.
Vanzelfsprekend is het bestuur van Stichting Circuit Oldebroek enorm blij met deze steun en hoopt op een continuering van de samenwerking richting de toekomst met deze hoofdsponsors maar ook de andere ondersteunde bedrijven en personen.

Een grote groep ondersteuners zijn de vrijwilligers. Zij zijn ook al weer enkele weken druk bezig om het circuit te prepareren en de aankleding te verzorgen voor de wedstrijden op zaterdag 23 en zaterdag 30 maart. Door de vorstperiode is er enige achterstand opgelopen. Toch ziet Klaas Salverda (hoofd circuit) het positief in: “met de instelling en werklust van onze vrijwilligers komt het helemaal goed”.

Op zaterdag 30 maart tijdens de NK Jeugd motorcross is er een bijklasse voor de solo rijders. Op de website kunt u het inschrijfformulier downloaden. Meer informatie vind u op onze site hierover.

Voor al het laatste nieuws kunt u kijken op www.stichtingcircuitoldebroek.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie