Nieuwe uitdagingen voor het zijspancross team Schreurs

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Nieuwe uitdagingen voor het zijspancross team Schreurs

Bericht door Redactie »

Nieuwe uitdagingen voor het zijspancross team Schreurs

Na een zeer succesvol 2012 met het behalen van jeugd zijspancross titel en de uitverkiezing tot “Bijzondere Talenten” van de gemeente Oldebroek, wilden Rick en Levy Schreurs een volgende stap maken in hun prille carrière. Besloten werd te starten in het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross.


Echter heeft Levy besloten dat hij nog niet toe is aan deze hoge stap en heeft hij zelf aangegeven dat hij zich eerst verder wil ontwikkelen alvorens hij zal deelnemen aan het ONK. Rick en Levy zullen daarom dit jaar aan diverse club en streekwedstrijden deelnemen, om dan samen volgend jaar de overstap te maken naar het ONK.

Afbeelding

Rick wilde toch erg graag ook dit jaar het ONK rijden en daarom is het team erg blij dat de ervaren bakkenist Rick Sellis bereid is gevonden de droom van Rick te laten uitkomen. Zij zullen samen de resterende ONK wedstrijden rijden beginnende op 7 april op het circuit in St. Isidorushoeve.

Dus het succes van Kids and Sidecars blijkt opnieuw, omdat er weer een jonge talentvolle combinatie aan het startveld in het ONK wordt toegevoegd

Na een zeer succesvol 2012 met het behalen van jeugd zijspancross titel
Schreursbrothers Nederlands kampioen Jeugd zijspancross

Afbeelding
Foto's Crossandracepictures.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie