Kevin Begois test het aangepaste circuit van Oldebroek!!

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kevin Begois test het aangepaste circuit van Oldebroek!!

Bericht door Redactie »

Kevin Begois test het aangepaste circuit van Oldebroek!!

Kevin Begois, reservedoelman van PEC Zwolle, is al jarenlang een groot motocross fan. Maandag 26 april verruilde hij voor opnames van PEC TV en Fox TV eenmalig zijn keeperstenue voor een motocrosstenue en hij bleek in het bezit te zijn van een nodige dosis talent!


Afbeelding

Hoe komt een Belgische keeper nu op een motor terecht? De vader van Kevin Begois heeft vroeger zelf gecrosst. Wanneer Kevin dus zelf niet hoefde te voetballen was het te vinden op het crosscircuit waar hij zijn vader en later zijn vrienden aan stond te moedigen. Bij toeval ontmoette Kevin tijdens een revalidatieproces de Brabantse crosser William Saris. De twee konden het goed met elkaar vinden en werden dikke vrienden. Nog steeds bezoeken ze, indien de overvolle agenda’s dat toelaten, wedstrijden van elkaar. Kevin heeft al eens meters gemaakt op de motor van William, dus van echte vuurdoop was geen sprake op het circuit van Stichting Circuit Oldebroek
Na een korte uitleg kon de enthousiaste Belg de Yamaha van WillemJan van Werven aantrappen en zonder problemen reed de 31-jarige sluitpost weg. Hij had er duidelijk veel zin in want de kersverse bekerwinnaar reed rond alsof hij al jarenlang motocrosser was. De cameramannen van Fox waren meerdere malen genoodzaakt om een sprintje te trekken om zodoende alles perfect op beeld vast te leggen. Aan het eind van de trainingssessie had de doelman genoeg geleerd en sprong hij diverse malen over de tafel en testte hij onder toeziend oog van de burgemeester van Oldebroek, de voorzitter van de SCO en enkele vrijwilligers een nieuwe springschans op het startveld. Tot slot zette hij naar enkele fraaie wheelies zijn helm af en gaf nog een interview voor Fox TV.

Kevin zal zelf ook te gast zijn op 9 juni 2e pinksterdag, wanneer de finalewedstrijd om het ONK Solo Motocross MX1 en MX-2 gehouden gaat worden op circuit de Bargen in Oldebroek.

Benieuwd naar de actiebeelden? Kijk dan snel op https://www.youtube.com/watch?v=vJDt5lpcDZg
Kijk voor al het laatste nieuws op http://www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Vrijdag 6 juni Muziekfestijn “De Bargen”, zaterdag 7 juni NK Jeugd met clubklasse solo en zijspan.
Maandag 9 juni 2e pinksterdag ONK Solo Motocross MX-1 en MX-2.

Afbeelding Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie