D66 bedankt u voor het vertrouwen

Verkiezingen algemeen
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9660
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

D66 bedankt u voor het vertrouwen

Bericht door Redactie »

D66 bedankt u voor het vertrouwen
           
Het afdelingsbestuur van D66 in Noord-Oost Veluwe wil graag de kiezers bedanken voor het gegeven vertrouwen. In alle vier gemeentes die onder onze afdeling vallen is sterk gescoord, nog sterker dan de landelijke trend was. Daarnaast feliciteren wij graag Michiel Scheffer en zijn fractie met de behaalde winst.

 
Partijvoorzitter, Edith Erkelens: “De uitslag geeft ook aan dat de sociaal liberale wind ook in Noord-Oost Veluwe terrein begint te winnen. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat onze raads- en commissieleden deze wind goed in de zeilen weten te krijgen.”
 
Campagne-coördinator van de afdeling, Frank van ’t Ende: “Voor het bestuur is dit een extra steun in de rug om door te gaan met wat we al deden en zelfs nog onze positie te versterken. Zo zullen wij ons focussen op ledenwerving. Enerzijds om meer kennis en expertise binnen de afdeling te halen, anderzijds om zo meer signalen uit de omgeving op te kunnen pikken.”

Gedurende de campagne zijn lokale leden veel in actie gekomen, aangevuld met prominenten uit de provincie. Zo is gedeputeerde Annemieke Traag samen met Anke Kuiper op bezoek geweest in ‘de Haas’ in Elburg voor een debat over het nut van de provincie. Daarnaast is statenlid Lucia van Milaan een gehele dag met de lokale leden wezen flyeren in verschillende plaatsen in onze afdeling.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie