D66 zoekt sociaal-liberalen in Oldebroek

Informatie en propaganda gemeenteraadsverkiezingen 2018
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

D66 zoekt sociaal-liberalen in Oldebroek

Bericht door Redactie »

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 houden de politieke gemoederen nu al bezig. D66 doet tijdens die verkiezingen voor het eerst mee in de gemeente Oldebroek. Er is inmiddels een groep enthousiaste inwoners die zich actief inzet om als D66 in de gemeenteraad te komen. De partij nodigt geïnteresseerden uit om mee te denken over het politieke programma.

D66 richt zich op het scheppen van kansen voor iedereen. Zelfontwikkeling is daarbij heel belangrijk. De partij wil zoveel als mogelijk is de vrijheid aan de inwoners (terug-)geven, want D66 gelooft in de kracht van mensen.

Een van de speerpunten is duurzaamheid. D66 vindt dat daarvoor een helder beleid moet komen in de gemeente Oldebroek. En om dat te bereiken moet er draagvlak gecreëerd worden. D66 gaat zich hiervoor inzetten.

De onderwijspartij gaat zich ook richten op de ontwikkeling van het onderwijs in de gemeente. Als het aan D66 ligt moeten kinderen ook in de toekomst naar de school van hun keuze kunnen gaan en daar kwalitatief goed onderwijs krijgen.

D66 koestert de basisnormen en –waarden van Nederland en de gemeente Oldebroek, zoals de vrijheid van meningsuiting en zoekt mensen die zich hier ook hard voor willen maken.

Iedereen die zich kan vinden in het sociaal liberale gedachtengoed van D66 kan contact opnemen met D66 Oldebroek. Dat kan door te mailen naar d66oldebroek@gmail.com of via de social media kanalen, te vinden via oldebroek.d66.nl.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie