Gert Jan Segers komt in Oldebroek regeerakkoord uitleggen

Informatie en propaganda gemeenteraadsverkiezingen 2018
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Gert Jan Segers komt in Oldebroek regeerakkoord uitleggen

Bericht door Redactie »

Gert Jan Segers komt in Oldebroek regeerakkoord uitleggen
Bron webite CU Oldebroek 12 januari 2018

Op vrijdag 26 januari a.s. komt de fractievoorzitter van de ChristenUnie, Gert Jan Segers naar Oldebroek op uitnodiging van de fractie ChristenUnie Oldebroek. Hij lost hiermee een belofte in om het regeerakkoord te bespreken. Ook bezoekt hij die dag een tweetal innovatieve bedrijven in onze gemeente. Daarnaast zal hij de kandidaten inspirerend toespreken bij de aftrap van de verkiezingscampagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart.

De fractie van de ChristenUnie nodigt eenieder uit om Gert Jan te ontmoeten en met hem in gesprek te gaan in Molen de Hoop (Zuiderzeestraatweg 252 Oldebroek). Tijdens deze bijeenkomst zal de fractie ook twee inwoners van onze gemeente in het zonnetje zetten. Zij leveren, geheel in lijn met dat waarvoor de ChristenUnie staat, op hun eigen manier een bijdrage aan een waardevolle samenleving en laten zien dat iedereen waardevol is.

Voor deze bijeenkomst op vrijdag 26 januari 2018 van 15.00-16.00 uur in Molen de Hoop kunt u zich tot uiterlijk 24 januari aanmelden bij de fractie via fractie@oldebroek.christenunie.nl

Wij zien uit naar uw komst!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie