CDA presenteert zijn lijsttrekker!

Informatie en propaganda gemeenteraadsverkiezingen 2018
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CDA presenteert zijn lijsttrekker!

Bericht door Redactie »

Het CDA Oldebroek gaat onder leiding van Chris Spijkerboer de gemeenteraadsverkiezingen in!
Chris werkt als teamleider VWO op het Nuborgh College, locatie LF, in Elburg en geeft daar biologieles in Atheneum klas 4, 5 en 6 . Zijn hobby’s zijn: vogels kijken en mountainbiken.
Afgelopen 4 jaar is hij fractievoorzitter geweest van de partij. Daarvoor heeft hij al eens acht jaar (vier jaar fractievoorzitter) voor het CDA in de gemeenteraad van Oldebroek gezeten.

Afbeelding
Lijsttrekker CDA Oldebroek: Chris Spijkerboer.

De slogan ‘verbinden en vernieuwen’ staat voor wat het CDA voor ogen heeft. De samenleving bestaat uit individuen, maar, de mens is een sociaal wezen en kan dus niet alleen. Het CDA wil mensen verbinden. Verenigingen en andere verbanden zijn daarin heel belangrijk. Het gaat niet om politieke spelletjes met daarin winst voor één partij; het gaat om het belang van alle inwoners in onze gemeente. Niet iedereen krijgt zijn zin, maar wij willen wel altijd de verbinding zoeken. We zullen ons ook komende tijd weer zo opstellen in de gemeenteraad.
Vernieuwen willen we ook. Niet omdat stilstand altijd achteruitgang stilstand is, maar de maatschappij verandert en levert nieuwe uitdagingen die anders aangepakt dienen te worden dan voor die tijd. Denk bijvoorbeeld aan ons afvalprobleem en het regelen van inspraak van de burger.
Samen met de grote groep mensen op de foto en uw stem willen we er de komende periode weer tegen aan om de samenleving te verbinden en te vernieuwen!

Afbeelding
-Chris Spijkerboer met de andere CDA kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen., on Flickr
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie