Jaarverslag Oldebroek.net

Mededelingen en toelichting over deze website.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9723
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Jaarverslag Oldebroek.net

Bericht door Redactie »

Jaarverslag Oldebroek.net

Vorige jaren heb ik aan de hand van het bestand aan e-mail adressen veel mensen het jaarverslag van Oldebroek.net toegezonden. Nu is het niet mijn bedoeling om een uitgebreid adresboek van e-mail adressen bij te houden, met andere woorden het adresboek is niet actueel. Het kan dus zo zijn dat u geïnteresseerd bent in het jaarverslag maar niet in het adresboek voorkomt en andersom kan ook.

Daarom doe ik het dit jaar wat anders, wilt u het jaarverslag ontvangen stuur dan een e-mail naar info@oldebroek.net met als onderwerp Jaarverslag. Dan ontvangt u van mij per omgaande het jaarverslag in pdf formaat.
Let wel het verslag is voor een ieder beschikbaar maar is niet voor publicatie bestemd op welke manier dan ook.

Stichting
Op 23 februari is de Stichting Oldebroek.net opgericht. De activiteiten die nu gedaan worden op privé naam worden overgenomen door de stichting. De oprichting van de stichting weer een stap in de verdere ontwikkeling van Oldebroek.net.

Jubileum: 10 jaar bestaan
Dit voorjaar bestaat Oldebroek.net (en zijn voorgangers) 10 jaar. Dit willen wij vieren op een manier dat de websites van de verenigingen enz in beeld komen van de bezoekers. Hier zijn enkele leuke prijzen mee te winnen. Later hierover meer.

Vrijwilligers
Oldebroek.net kan nog steeds enthousiaste vrijwilligers gebruiken die in hun eigen dorp zo nu en dan eens een reportage willen maken of activiteiten uit hun dorp op de agenda willen plaatsen. Op dit moment komen alle vaste vrijwilligers uit Wezep, en het zou toch jammer zijn als daardoor jouw woonplaats minder op Oldebroek.net voorkomt. Vraag gerust eens informatie aan over de mogelijkheden.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie