Henk Kemp lijsttrekker VVD

Verkiezingen algemeen
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10158
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Henk Kemp lijsttrekker VVD

Bericht door Redactie »

VVD lijsttrekker gekozen

Wezep 16 Oktober

Afgelopen donderdagavond vond in het Dorpshuis in Wezep de Algemene ledenvergadering plaats van de lokale VVD afdeling Oldebroek/Wezep. Tijdens deze goed bezochte vergadering werd het verkiezingsprogramma voor de komende jaren vastgesteld. Hierin worden de keuzes gemaakt wat de koers zal zijn voor de komende jaren. Vanzelfsprekend heeft de VVD vele ideeën hoe de gevolgen van de recessie het hoofd moeten worden geboden, maar ook hoe het komende Oldebroeker gemeentebestuur zijn taak zou moeten invullen.

Nadat het programma besproken en goedgekeurd was, werd op basis aan de hand hiervan de kandidatenlijst voor de verkiezingen gepresenteerd.

Tot lijsttrekker werd unaniem voor de 2e keer Henk Kemp uit Oldebroek gekozen.

Op de 2e plaats staat Pierre Wimmers uit Wezep, die afgelopen jaren zitting had in 2 commissies. De eerste vrouw op de lijst komt uit Oosterwolde, mevr Gilia van Dam. Zij neemt de 3e positie in. Opmerkelijk is dat na vele jaren Wim Roelofsen uit Oldebroek zijn verkiesbare plaats heeft ingeruild voor een positie in de schaduw. Zijn onschatbare ervaring wil hij echter nog steeds ter beschikking stellen van het liberale gedachtengoed, maar nu wat meer op afstand. De fractie kan altijd op zijn steun rekenen, aldus een immer enthousiaste Roelofsen.

De huidige VVDfractie is momenteel met 1 zetel vertegenwoordigd in de Oldebroeker raad in de persoon van Henk Kemp. Hij is er van overtuigd dat de VVD na de verkiezingen op 3 maart volgend jaar, kan gaan rekenen op zeker 2 zetels, maar hoopt op meer zetels in de Raad. Volgens hem is de bevolking toe aan een frisse wind in het gemeentehuis, en zullen de kiezers in grote getale de VVDkoers ondersteunen.

Na vaststelling van de kandidatenlijst werd nog de strategie voor de komende verkiezingen besproken, waarbij de enthousiaste inbreng van een aantal leden zeer werd gewaardeerd. Tijdens de campagne zal zeker een beroep op hen worden gedaan.

DE VVD Oldebroek/Wezep is duidelijk klaar voor 2010.
Bron: http://www.oldebroek.vvd.nl/actueel_5053/19291/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie