Verkiezingsbijeenkomsten

Verkiezingen algemeen
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10144
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Verkiezingsbijeenkomsten

Bericht door Redactie »

Verkiezingsbijeenkomsten

Politiek debat Kulturhus Oldebroek
OLDEBROEK - Op maandagavond 22 februari wordt een verkiezingsavond georganiseerd in Oldebroek. Thema is ´De burger aan het woord - de nieuwe bestuurders geven antwoord´. De zes partijen die in de gemeente Oldebroek meedoen aan de verkiezingen presenteren zich. Daarnaast discussiëren zij over een aantal actuele thema's. De avond staat onder leiding van Dirk Jan Grootkarzijn. Iedereen is van harte welkom.

Aanwezigen in de zaal kunnen meedoen aan de discussie en in gesprek gaan met de lokale politici. Ook kunnen zij vooraf hun vragen aan de partijen mailen naar griffie@oldebroek.nl.

De verkiezingsavond is in Kulturhus De Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en om 19.45 uur begint het debat.

woensdag 24 februari:
Politiek debat Dorpshuis Wezep. inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. (Deze avond wordt georganiseerd door Loco Radio & TV, en wordt ook uitgezonden)

24 februari:
ChristenUnie organiseert politiek café voor jongeren in de Heerdt.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Re: Verkiezingsbijeenkomsten

Bericht door Stefan »

3 maart verkiezingsavond gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek organiseert op woensdag 3 maart een verkiezingsavond in het gemeentehuis in Oldebroek. Tijdens deze avond worden de voorlopige uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Iedereen is van harte welkom.

De verkiezingsavond begint om 22.00 uur. Tussen 22.30 uur en 23.30 uur verwacht burgemeester Zielhuis de voorlopige uitslag bekend te kunnen maken. Dit betreft de uitslag zonder voorkeurstemmen. De voorlopige uitslag met voorkeurstemmen maakt de gemeente Oldebroek donderdagochtend 4 maart bekend.

De definitieve uitslag wordt volgens de Kieswet vastgesteld door het Hoofd- en Centraal stembureau. Dat gebeurt in een openbare vergadering op vrijdag 5 maart om 10.00 uur.

De verkiezingsavond is in de hal en de raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Oldebroek.
Plaats reactie