KWF kankerbestrijding afd. wezep zoekt collectanten.

Op zoek naar iets, meld het hier!
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

KWF kankerbestrijding afd. wezep zoekt collectanten.

Bericht door Redactie »

KWF kankerbestrijding afd. wezep zoekt collectanten.
Samen moeten en kunnen we tegen kanker strijden.

Wezep, 12 juli 2010 …KWF Kankerbestrijding gaat al 60 jaar voorop in de strijd. Sinds de oprichting in 1949 is de vijfjaarsoverleving bij kanker gestegen van 25 naar 55%. Maar de strijd tegen kanker voeren wij niet alleen, maar samen! Met collectanten, donateurs, wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, patiënten, patiëntenorganisaties, bedrijven en heel veel vrijwilligers strijden wij voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Strijd mee en wordt collectant in de week van 6 t/m 11 september.

Door een paar uur te gaan collecteren in de collecteweek van KWF Kankerbestrijding, kunnen we meer geld ophalen om onze missie waar te maken; minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Meer geld maakt meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk om de grote groepen patiënten beter te diagnosticeren, behandelingen op maat te bieden en een betere nazorg voor deze groter wordende groep patiënten te bieden.

De collecte wordt dit jaar gehouden van 6 t/m 11 september. Wie zich als collectant wil inzetten of meer informatie wil over het collecteren kan bellen met Anneke Kooistra, Boterakkers 17 te Wezep, te bereiken op telefoonnummer 038-3760016. Meer informatie staat ook op www.kwfkankerbestrijding.nl.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie