CDA zet eindsprint in op de Veluwe met de bus

Verkiezingen algemeen
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9697
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CDA zet eindsprint in op de Veluwe met de bus

Bericht door Redactie »

CDA zet eindsprint in op de Veluwe met de bus
Veluwse bustoer met kandidaat Statenleden CDA Gelderland

Het einde van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen op 2 maart a.s. is in zicht. Het Noord-Veluwse campagneteam van CDA Gelderland heeft de eindsprint ingezet om het CDA-geluid maximaal te laten horen. Afgelopen zaterdag werd dat gedaan met een bustour over de Veluwe.

Afbeelding
Het campagneteam voor de bus. foto martin rotman

De Amerikaanse schoolbus deed verschillende kernen op de Noord-Veluwe aan: Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Wezep, Hattem, Heerde en Epe. CDA kandidaat-Statenleden Petra van den Born, Cees van Baak, Jan Neijzen, Elsa Rijssenbeek en Harold Zoet gingen in dialoog met de Veluwse burger om te horen wat er leeft en de CDA-plannen toe te lichten. Bij het eerste deel van de bustour was ook Gelderse lijsttrekker Jan Jacob van Dijk van de partij. Tijdens het tweede deel vergezelde Tweede Kamerlid Eddy van Hijum de kandidaat-Statenleden.

De eindsprint van de CDA-campagne wordt vandaag voortgezet. Dan bezoekt staatssecretaris Henk Bleker de Veluwe. Sluitstuk van deze dag is een verkiezingsavond met als thema ‘De Noord-Veluwe biedt veel kansen’. Sprekers tijdens deze avond zijn staatssecretaris Henk Bleker en Tweede Kamerlid Sabine Uitslag. De avond is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet CDA-leden. Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom in Dorpshuis Wezep, Zuiderzeestraatweg 500.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie