Komend weekeinde hoogstaand tennis bij Wezepse Tennisclub

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Komend weekeinde hoogstaand tennis bij Wezepse Tennisclub

Bericht door Redactie Noord »

WEZEP - Vanaf donderdag 1 november a.s. start op het tennispark van de Wezepse Tennisclub de eerste editie van het Rhodos Wellness Outdoor Open. Dit enkeltoernooi, uitsluitend bedoeld voor heren en dames met hoge speelsterktes, belooft een groot spektakel te worden. Zo doet onder andere oud-proftennisser Paul Dogger mee in de hoogste categorie van dit toernooi.

De poule-indeling volgens het DSS (Dynamisch Speelsterkte Systeem, waarbij deelnemers maximaal 1,0000 in speelsterkte van elkaar mogen verschillen, biedt een garantie voor een aantal spannende en hoogstaande tenniswedstrijden.

Om het publiek naast toptennis ook een passende ambiance te bieden, is het terras van het tennispark aangekleed met een verwarmde tent van waaruit men de wedstrijden kan bekijken. Daarnaast is het gehele park passend aangekleed en kan men er tijdens het toernooi terecht voor een bakje snert of een glaasje glühwein.

Naamgevende sponsor van dit toernooi is het bedrijf Rhodos Wellness uit Oldebroek. Rhodos Wellness is als sponsor al gelinkt aan de Wezepse Tennisclub met een sponsordoek op baan 1. Deze sponsoring krijgt nu een vervolg met de ondersteuning van dit nieuwe prestigieuze ratingtoernooi.

Meer informatie over het toernooi is terug te vinden op www.wezepsetc.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie