Rode Kruis zoekt enthousiaste notulist

Op zoek naar iets, meld het hier!
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rode Kruis zoekt enthousiaste notulist

Bericht door Redactie »

Rode Kruis zoekt enthousiaste notulist

De afdeling Elburg en Oldebroek van het Rode Kruis telt 85 vrijwilligers, die actief zijn op allerlei gebied. Om al die mensen en activiteiten goed aan te sturen, is het bestuur op zoek naar een notulist. Wij hebben een vacature voor een vrijwilliger m/v, die het leuk vindt om de eenmaal per maand de bestuursvergaderingen te notuleren. De afdeling biedt je een goede begeleiding en een onkostenvergoeding. Je wordt gratis lid van het Rode Kruis en je neemt deel aan een fijne club.


Notuleren kost je 2 dagdelen in de maand; in totaal 8 uren. De bestuursvergaderingen vinden eenmaal per maand plaats op een maandagavond in het Rode Kruisgebouw te Oldebroek. Van jou vragen we dat je ervaring hebt met notuleren, bij voorkeur woont in de gemeenten Elburg of Oldebroek en goed overweg kunt met je computer.

De activiteiten van de afdeling zijn gericht op de vier doelstellingen van het Nederlandse Rode Kruis: Deze zijn: het beperken van de gevolgen van noodsituaties, het versterken van zelfredzaamheid, het vergroten van respect en hulpbereidheid en fondsenwerving & communicatie in de gemeenten Elburg en Oldebroek.

De afdeling telt 250 leden en is gehuisvest in de voormalige Lagere Christelijke Huishoudschool aan de Van Sytzamalaan 3 te Oldebroek. Meer weten? Mail of bel Marco Maasen, onze Coördinator Vrijwilligersmanagement en Opleidingen, via email vmo@nrkeo.nl of telefoon 038-4442092 / 06-50615821

Voor: ‘Wat doet Het Nederlandse Rode Kruis eigenlijk?’ surf naar: www.rodekruis.nl en www.nrkeo.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie