Ouderenreis Oldebroek en Oosterwolde e.o. 2018

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Ouderenreis Oldebroek en Oosterwolde e.o. 2018

Bericht door Redactie »

Dinsdag 28 augustus organiseert het comité weer haar jaarlijkse busreis. Het is alweer voor de 63e keer dat deze reis wordt georganiseerd. Ook nu weer heeft het comité 2 bussen hiervoor gereserveerd.

Dit jaar gaat de reis naar Emmer Erfscheiderveen in de buurt van Emmen. Hier gaan wij een bezoek brengen aan een grote woonboot, eigendom van het echtpaar Nelis en Leentje . Zij zullen ons begroeten met heerlijke koffie/thee en koek, waarna het echtpaar ons van alles gaat vertellen over spulletjes uit grootmoeders tijd die zij daar hebben tentoon gesteld.

Afbeelding

Hierna stappen wij weer in de bus en gaan wij naar Ootmarsum bij de Duitse grens, daar gaan wij genieten van een zeer uitgebreide lunch, daarna stappen wij weer in de bus en gaan wij, vergezeld van een gids, een twee uur durende rondrit maken door de omgeving, we gaan ook nog de grens over met als centraal punt de Duitse plaats Bad Bentheim.

Aan het eind van de rondrit gaan we in Ootmarsum nog even koffie/thee drinken en dan gaan wij weer richting Oldebroek en hopen om ongeveer 18.00 uur aan te komen bij Woonzorgcentrum de Hullen waar we als afsluiting van de dag zullen genieten van een uitgebreid diner in buffetvorm.
Daar er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn kan men zich nog aanmelden bij Stiana Wessels tel. 06-12607414 of emailadres sj.wesselsstouwdam@ziggo.nl Hier zijn ook alle gewenste inlichtingen te verkrijgen.

De kosten zijn, met inbegrip van een reünie avond in november, €60,- per persoon.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie