Overlijdensberichten direct op Oldebroek.net

Mededelingen en toelichting over deze website.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Overlijdensberichten direct op Oldebroek.net

Bericht door Redactie »

Oldebroek.net plaats al sinds januari 2008 links naar overlijdensberichten die geplaatst zijn op Mensenlinq. Als redactielid van Oldebroek.net heb in al deze jaren dat ik de links plaats ervaren dat dit een positieve toegevoegde waarde geeft aan onze samenleving.
De laatste jaren merk ik dat er lang niet altijd bij een overlijden een bericht geplaatst wordt in de Stentor of de Huis aan Huis. Mogelijk zijn de kosten voor het plaatsen van een overlijdensbericht een te hoge drempel geworden. Komt het overlijdensbericht niet in één van deze twee kranten, dan wordt deze ook niet vermeld op Mensenlinq. Dan kan ik als redactielid ook geen link plaatsen op Oldebroek.net
Daarom wil Oldebroek.net de mogelijkheid bieden om vanaf 1 oktober 2018 direct overlijdensberichten op Oldebroek.net te plaatsen tegen een tarief vanaf 39,- euro per overlijdensbericht. (32,23 euro exclusief BTW)
Mochten er later opvolgende advertenties geplaatst worden via Mensenlinq, dan wordt rechts een link als thumbnail geplaatst.

De redactie van Oldebroek.net bestaat uit een zeer klein team van vrijwilligers. Om alles goed te kunnen uitvoeren houden wij ons aan onderstaande regels:
  • Het leidende overlijdensbericht moet door de uitvaartverzorger aangeleverd worden. Het tarief voor deze advertentie is 32,23 euro exclusief BTW. Een volgende dankbetuiging kan gratis geplaatst worden.
  • Het tarief voor het alleen plaatsen van een dankbetuiging is 32,23 euro exclusief BTW.
  • De overlijdensberichten moeten bij voorkeur in gewenste opmaak aangeleverd worden.
  • Opvolgende advertenties worden geplaatst tegen een tarief van 50,- euro per advertentie. Deze hoeven niet via uitvaartverzorger aangeleverd te worden, maar wel vooraf betaalt worden. U krijgt online een betalingsverzoek of u maakt direct 50 euro over op rekeningnummer NL87 RABO 0370 2371 10 t.n.v M. Rotman met omschrijving.
  • De redactie zal zich inspannen om het bericht correct en op tijd te plaatsen, mochten er toch wat misgaan dan is de maximale schadevergoeding de terugbetaling van de al betaalde kosten voor het overlijdensbericht.
Bekijk hier een blanco voorbeeld van hoe de berichten op Oldebroek.net geplaatst worden. Afmeting kan variëren.

Voordelen plaatsing op Oldebroek.net:
  • voordelig tarief
  • publicatie zeven dagen per week mogelijk
  • wijzigingen na plaatsing mogelijkheid
Nadelen:
  • alleen publicatie via internet
Wijzigingen in de voorwaarden worden hier gepubliceerd en gaan direct na plaatsing in werking.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Martin Rotman
Telefoon: 06 11 105 712
Mail: familiebericht@oldebroek.net

1124
Laatst gewijzigd door mrotman op ma apr 06, 2020 21:29, 1 keer totaal gewijzigd.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie