Kertwandeling Op de Vollenhof

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kertwandeling Op de Vollenhof

Bericht door Redactie »

Op 19 december tussen 17.00 en 20.00 uur kan er vanaf Hoeve Op Vollenhof al wandelend over het landgoed Vollenhof het kerstverhaal beleeft worden. Tijdens de wandeling over verlichte paden en wegen door het bos worden er op een aantal plekken fragmenten uit het kerstverhaal verteld, gespeeld en bezongen met aan het eind van de tocht de stal van Bethlehem waar het allemaal begon. Jezus, geboren in een kribbe. Een mooi avontuur voor jong en oud om het verhaal te beleven.
Chocolademelk, koek, wat te eten en gezelligheid mogen natuurlijk niet ontbreken in de stallen, schuilplaatsen en op deel van de landgoedboerderij Hoeve Op Vollenhof. Deze kerstwandeling wordt in samenwerking met Paulus- en Kruiskerk, landgoed Vollenhof, buurtbewoners en zorgboerderij Hoeve Op Vollenhof georganiseerd.

Kosten zijn 4 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar (voor de wandeling en koek en drinken). Voor deze activiteit graag tevoren (uiterlijk 18 december) aanmelden via mailadres kerstopvollenhof@gmail.com . Naast het aantal personen (volwassenen en kinderen) in de mail ook graag aangeven of er rond 17.00, 18.00 of 19.00 uur gestart zou willen worden.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie