Organisatie Run for Joyce klaar voor de hardlopers

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9698
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Organisatie Run for Joyce klaar voor de hardlopers

Bericht door Redactie »

OOSTERWOLDE – Nog een ruime week en dan is het alweer zover, de zevende editie van Run for Joyce. Vrijdagavond 20 september vindt het hardloopspektakel plaats met het bekende doel, meer gerechtigheid voor gehandicapte weeskinderen in nood.

De organisatie is klaar voor weer een waar hardloopspektakel op en rondom Sportpark ‘De Heughte’ in Oosterwolde. In de voorbereiding is de nodige aandacht besteed aan zowel het parcours, de faciliteiten voor de lopers als vertier voor het publiek. Aan zowel jong als oud is gedacht. Naast de mooie bekers die gewonnen kunnen worden is er voor iedere deelnemer een medaille en nog een mooi aandenken in de vorm van een bidon, waterfles of jojo. Gestart wordt er met een gezamenlijke warming-up georganiseerd door Bootcamp Oldebroek. Daarnaast is er volop vertier met o.a. een clown, springkussens, ijscokraam en schminken. Nieuw dit jaar is het optreden van dramateam ‘Met Zout en Peper’

Organisatie
De Run for Joyce wordt georganiseerd door het bestuur van Stichting Run for Joyce. ‘Maar zonder de vele vrijwilligers en sponsoren kunnen wij het evenement nooit organiseren’ aldus Niels Visser, voorzitter en initiatiefnemer. Mede bestuurslid Edward Hofman vult aan ‘Wij zijn dankbaar dat wij elk jaar weer zoveel sponsoren om ons heen krijgen die de run steunen. Door hun bijdrage kunnen wij, middels een kwalitatief hoogwaardige run, een steentje bijdragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen in nood’. Robin Bruins, die dit jaar toegetreden is tot het bestuur, heeft in zijn eerste jaar als organisator mogen ervaren hoeveel werk er verzet wordt voorafgaand aan het evenement. ‘Het is bijzonder om te zien dat zoveel mensen vrijwillig hun tijd vrij maken om zich in te zetten om de hardlopers het naar hun zin te maken tijdens het evenement. Wij zij er klaar voor!’.

Afbeelding
Bestuursleden Stichting Run for Joyce klaar voor de run. Foto : Eigen foto

Actie Run for Joyce Hardloopshirt
Inschrijven voor de hardloopwedstrijd is nog steeds mogelijk. De kosten van deelname bij voorinschrijving van het hardloopevenement bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie, kennissen, collega’s, buren etc. De eerste 100 deelnemers die een minimale extra gift van 5 euro doneren, ontvangen als dank een professioneel Run for Joyce hardloopshirt. Inschrijven kan op de website www.runforjoyce.nl. Naast de website is Run for Joyce ook te volgen via Facebook of Twitter.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie