Walking Football OWIOS weer van start

Redactie Oldebroek
Berichten: 80
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Walking Football OWIOS weer van start

Bericht door Redactie Oldebroek »

Het Walking Football bij OWIOS gaat met ingang van dinsdag 21 september weer van start. De trainingen zijn op elke dinsdagmorgen en staan onder begeleiding van gediplomeerde trainers van Goed Bezig Oldebroek.

Walking Football biedt zestigplussers de mogelijkheid om blessure vrij op hun eigen niveau te kunnen sporten en daarnaast ook sociale contacten op te doen! De sport wordt beoefend op een kleiner veld, en kent andere regels zoals geen lichamelijk contact en de bal die niet boven heuphoogte mag komen. En uiteraard is er na een potje walking football ruimte voor een ‘derde helft’ want sociale contacten is eveneens belangrijk!

Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kennis van voetbal of voetbalervaring is niet nodig. Ook als u nog nooit gevoetbald heeft bent u van harte welkom! En ook met fysieke ongemakken ben je welkom. De training wordt namelijk verzorgd door een gediplomeerde trainer die hiermee wel raad weet.

Doe je mee?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Walking Football? Je wilt meedoen? Of je wilt een keer komen kijken? Je bent op dinsdagmorgen van harte welkom op Sportpark Bovenmolen. We starten om 10.00u en de koffie staat vanaf 09.30u klaar. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Leonard Visscher via leonard@owios.nl of 06-44932347.


Afbeelding
Plaats reactie