Concert Urker Mannenkoor “Het Westerdok” zaterdagavond 12 november Dorpskerk Oldebroek tbv de plaatselijke evangelisatie

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Redactie Oldebroek
Berichten: 332
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Concert Urker Mannenkoor “Het Westerdok” zaterdagavond 12 november Dorpskerk Oldebroek tbv de plaatselijke evangelisatie

Bericht door Redactie Oldebroek »

Zaterdagavond 12 november organiseert de evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Oldebroek een concert ten bate van de plaatselijke evangelisatie. Dit concert zal gehouden worden in de Dorpskerk van Oldebroek. Aanvang van deze avond zal zijn om 19:30 uur. De kerk zal geopend zijn vanaf 19:00 uur.
Aan deze avond zal het Urker Mannenkoor “Het Westerdok” onder leiding van organist Lub Loosman hun bijdrage leveren. Zij zullen psalmen en Geestelijke liederen ten gehore brengen, ook zal er samenzang zijn en zullen de jonge kinderen en een aantal van de eigen organisten hun steentje bij dragen aan deze avond.
De algehele leiding van deze avond ligt in handen van ds. J. W. Hooydonk. Er zal een collecte gehouden worden, die ten goede komt aan de evangelisatie.

Afbeelding

Afbeelding[
Plaats reactie