Een magazine met alleen maar goed nieuws?!

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Een magazine met alleen maar goed nieuws?!

Bericht door Redactie »

Een week voor Pasen wordt het Paasmagazine huis-aan-huis verspreid in Wezep en Hattemerbroek. Het thema dit jaar is ‘Goed nieuws’. Daarom staat het blad bomvol verhalen met goed nieuws.

We kunnen allemaal wel goed nieuws gebruiken, vond de redactie van het Paasmagazine. “Daar hebben we ons verder in verdiept”, vertelt redactielid Heleen Ruiter. “We kwamen erachter dat er veel vormen zijn van goed nieuws.”

Levensveranderend
In het magazine vind je verhalen van mensen die zich inzetten voor anderen, tips van goed nieuws in de media en artikelen over dankbaarheid. “Evangelie betekent letterlijk: ‘goed nieuws’. Het kan levensveranderend zijn! Lees bijvoorbeeld eens de reacties van de deelnemers van Youth Alpha”, tipt redactielid en vormgever Jaap Slager. “Johan en Hilbert zetten zich in voor de voedselbank. De noodzaak van zo’n voedselbank is natuurlijk geen goed nieuws, maar hun bijdrage zeker wel!”

Het Paasmagazine is een uitgave van de interkerkelijke samenwerking IMO. Hun doel is om meer informatie te geven over de lokale kerken en mensen te verbinden. Kijk op www.kerkpleinwezep.nl voor actuele activiteiten van de kerken. Ook dit twaalfde Paasmagazine is daar te downloaden.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie