Optreden van Watoto kinderkoor uit Oeganda in de Goede Herderkerk

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10070
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Optreden van Watoto kinderkoor uit Oeganda in de Goede Herderkerk

Bericht door Redactie »

Het Watoto kinderkoor uit Oeganda verzorgt een geweldige avond met zang en dans. De kinderen delen hun ervaringen en vertellen al zingend en dansend over hoe hun leven veranderde, over hun hoop en dromen en over hun roeping om hun gemeenschappen te veranderen.

Het concert met als thema We Will Go is op woensdag 4 oktober in de Goede Herderkerk in Oldebroek en begint om 18.30 uur. De entree is gratis. Er is een collecte tbv Watoto.

Het kinderkoor bestaat uit zestien (wees)kinderen en hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika én Nederland.

Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede. Hierdoor zijn er veel kwetsbare (wees)kinderen in het land. Watoto vangt deze kinderen op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding en medische hulp. In elk huis woont een weduwe met acht kinderen. Een weduwe krijgt een gezin om voor te zorgen. De kinderen hebben in haar een liefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om sterke mannen en vrouwen te worden die hun Oeganda weer opbouwen.

Het kinderkoor verzorgt op woensdag 4 oktober in de ochtend een concert op de Timotheusschool in Oldebroek. Dit is een concert alleen voor de leerlingen en ouders/ verzorgers. Na het concert om 12.15 uur is er een markt tbv Watoto. Deze is voor iedereen toegankelijk. Er is vanalles te koop oa boeken, speelgoed, oorbellen, plantjes etc. En je kunt ook lunchen op de markt. U bent allen van harte welkom!!

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie