Het Baken en de Week van de Medezeggenschap

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10143
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Het Baken en de Week van de Medezeggenschap

Bericht door Redactie »

Op 2 oktober start de Week van Medezeggenschap.
Medezeggenschap is een belangrijke voorwaarde voor het realiseren van waardevolle zorg. Voor mensen die zorg nodig hebben én hun naasten.

Alle partijen betrokken bij de langdurige zorg verwachten de komende tijd een toename en verandering van de zorgvraag. Mensen worden ouder en hebben veelal een meer complexe zorgvraag. Het aantal mensen met dementie neemt toe. Zorginstellingen in uw gemeente zoals Het Baken hebben te maken met bezuinigingen. Kortom de zorg staat onder druk. Juist in een periode van veranderingen is het van groot belang dat bewoners (en hun naasten) van de locaties in Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Elburg een stem hebben.
De Centrale Cliëntenraad behartigt de belangen van alle cliënten van zorgverlening Het Baken. Hiervoor is het noodzakelijk dat wij de bewoners en hun naasten kennen en dat zij eenvoudig met ons contact kunnen opnemen. Daarom bezoeken de cliëntenraadsleden ouderen en zijn zij aanwezig bij familie-avonden. De bewoners en naasten krijgen iedere maand een nieuwsbrief van de Cliëntenraad waarin zij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen.
Om de zichtbaarheid van de Cliëntenraad verder te vergroten krijgen alle bewoners gedurende de Week van Medezeggenschap de brochure Wij zijn er voor u. De brochure zal vanaf nu ook een vast onderdeel zijn van de introductiemap van Het Baken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de zorg en de rol van de Cliëntenraad? Aarzel dan niet om ons te bellen (088-2581627). Een e-mail sturen kan ook clientenraad@zorgverlening-hetbaken.nl.

Kijk ook op de website van Zorgverlening Het Baken voor het operationeel plan 2023-2024.

Kijk ook op: https://www.zorgverlening-hetbaken.nl/meer/clientenraad
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie