Website Hout en Bouwbond CNV Wezep

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10145
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Website Hout en Bouwbond CNV Wezep

Bericht door Redactie »

Website http://www.cnvhoutenbouw-wezep.nl

De site van de Hout en Bouwbond CNV afdeling Wezep is nu twee maanden in de lucht. De 450 leden van de afdeling Wezep kunnen de laatste nieuwtjes vinden op de site. Bovendien is het spreekuur van de Vraagbaak vermeld en staat er informatie over de Hout- en Bouwbond CNV op de site.


Afbeelding

De site moet uitgroeien tot een ontmoetingspunt. Het reilen en zeilen van de afdeling en het eventuele wel en wee van de leden moet terug te vinden zijn op onze site. Leden kunnen elkaar dan ontmoeten via de site. Je kunt dan bijvoorbeeld via een mailtje meeleven met elkaar. Natuurlijk is bellen ook mogelijk, maar als afdeling kunnen we niet 450 leden bellen met informatie, daarom is de site handig. Je kunt zelf bepalen wanneer je wat extra informatie zoekt en vindt.

Bovendien kun je de afdeling beter op de kaart zetten. Mensen gebruiken tegenwoordig de computer en internet voor zoveel dingen, je kunt niet meer om internet heen. En nu is de Hout en Bouwbond CNV afdeling Wezep ook op de virtuele snelweg te vinden. Mooi toch?

Ook verschijnt er aan het eind van dit jaar of aan het begin van het volgende jaar een informatieboekje van de plaatselijke afdeling. Een informatieboekje waar u op vakbondsgebied heel wat in terug kunt vinden. Een soort almanak met belangrijke adressen, tips etc…. In deze tijd is het erg belangrijk om bij een vakbond te zijn aangesloten. De bond kan u bij allerlei zaken en kwesties bij staan.

Kijk eens op http://www.cnvhoutenbouw-wezep.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie