Praktijk TRIANGLE uitgebreid met therapie

Wat niet te plaatsen is in een ander forum.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10158
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Praktijk TRIANGLE uitgebreid met therapie

Bericht door Redactie »

Praktijk TRIANGLE uitgebreid met therapie

WEZEP - De bestaande praktijk TRIANGLE is thans uitgebreid met reflexzonetherapie.
In juli van dit jaar slaagde Georg Vosselman voor de Hbo-opleiding integrale reflexzonetherapie.


Reflexzonetherapie is een therapie die gebaseerd is op “spiegels” in ons lichaam.
Georg Vosselman vertelt: “Onze voeten, handen en oren weerspiegelen ons gehele lichaam. Als ik die lichaamsdelen masseer, worden via reflexen bepaalde plaatsen in het lichaam aangeraakt. Dit zorgt daar voor ontspanning.”
Door die ontspanning gaat de energie in ons lichaam weer vrij stromen en de doorbloeding verbetert. Klachten verminderen hierdoor of verdwijnen zelfs. De therapie kan ook preventief worden gebruikt. Het is een veilige manier om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen.

Georg Vosselman: “Mijn uitgangspunt in de reflexzonetherapie is het zoeken naar de oorzaak van de symptomen. Een pijnklacht staat niet op zichzelf, maar de eigenlijke oorzaak kan verband houden met de mens in het geheel. Het lichaam is de uitdrukking van de geest.”
Door er op deze manier naar te kijken kan het bij de cliënt leiden tot bewustwording en verandering van levenshouding. Hierdoor verbetert de gezondheid.
De therapie wordt toegepast bij lichamelijke klachten (bijvoorbeeld in verband met ademhaling, spijsvertering, urinewegen, hormoonklieren, spieren, gewrichten en wervelkolom) en bij psychische klachten (bijvoorbeeld stress, slapeloosheid, depressie, burn-out, verkrampingen, onverwerkte ervaringen).

Naast reflexzonetherapeut is Georg Vosselman ook Reiki(Master)- en Seichem-behandelaar.
Georg Vosselman is geboren in 1937. Hij heeft in het verleden meer dan veertig jaar bij een bank gewerkt, grotendeels in leidinggevende functies.

De praktijk is gevestigd aan de Verlengde Meidoornstraat 33 in Wezep. Telefoon 038-3764248. Uitgebreide informatie staat te lezen op www.trianglewezep.nl of kan worden opgevraagd via email: info@trianglewezep.nl

De behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen. De kosten worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Georg Vosselman is licentielid van de Nederlandse Vereniging van Reflexzone Therapeuten.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie