Kabouters besluiten trainingen met voetbalfeest

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10150
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kabouters besluiten trainingen met voetbalfeest

Bericht door Redactie »

Kabouters besluiten trainingen met voetbalfeest

Na dertien trainingen in het najaar is er weer een einde gekomen aan het Kaboutervoetbal van de WHC Kidsclub. Niet alle 40 kabouters hebben alle trainingen meegemaakt, maar toch waren er elke week zo’n 25 tot 35 om weer te oefenen met de bal.

Afbeelding

Voor de laatste training was er een heel parcours uitgezet met oefeningen. Alle spellen hadden te maken met Sinterklaas, zo was er Stoombootvaren, Schoorsteenschieten, Paardrijden, Pakjes bezorgen, etc. De ‘Kabouterpieten’ lieten zien dat ze veel geleerd hadden het afgelopen seizoen en kregen na een groot applause voor alle trainers, een prachtige medaille voor hun inzet.
Coördinator Rudolf Huberts sprak weer van een groot succes. “In het voorjaar willen we het nog grootser aan gaan pakken en de jeugd in Wezep en omstreken enthousiast maken voor het voetballen. Hiervoor is wel weer de inzet nodig van een groot aantal vrijwilligers die zich ook de afgelopen periode weer fantastisch hebben ingezet!”
Alle kinderen kregen naast een medaille nog wat lekkere dingen en een WHC-aandenken mee naar huis. Een tiental Kabouters zal vanaf januari deel gaan nemen aan de Interne Competitie binnen WHC, de andere kinderen hopen we in maart 2008 weer te begroeten bij het Kaboutervoetbal.

Voor alle foto’s kunt u kijken op:
http://www.mijnalbum.nl/Album=SGH6RZUV
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie