Doornwaard loopt enkelblessure op in Markelo.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10158
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Doornwaard loopt enkelblessure op in Markelo.

Bericht door Redactie »

Doornwaard loopt enkelblessure op in Markelo.

De 25-jarige Remco Doornwaard die het afgelopen weekend deel mocht nemen aan het wereldkampioenschap voor de MX3 klasse in Markelo heeft een fikse enkelblessure hier aan over gehouden.


In een wat moeizame kwalificatietraining zette Doornwaard een 29e tijd waar hij niet helemaal tevreden over was. Maar goed als gastrijder kun je niet alles hebben.
Met een goed gevoel begon Remco aan zijn 1e manche en reed zijn race net buiten de top twintig en had zeker nog uitzicht op dat moment om nog WK punten te verdienen. Maar na twintig minuten te hebben gereden verdraaide Doornwaard zijn voet. Met veel pijn reed de Yamaha piloot alsnog zijn wedstrijd uit en kwam als 25e binnen.

Afbeelding

Daarna werd er alles aan de voet van Remco gedaan om hem rijklaar te krijgen voor de 2e reeks. Maar Doornwaard had zoveel pijn dat hij helaas niet verder kon.
Daarna heeft Remco een bezoek gebracht aan het ziekenhuis waar de dienstdoende arts constateerde dat een scheurtje in het bot, enkelbanden en achillespees waren opgerekt. Dit betekend echter voor Remco dat hij minstens anderhalve week in het gips moet, daarna gaan ze bekijken hoe de kwetsuur is hersteld. Mocht dat nog niet goed zijn dan zal alsnog Doornwaard weer nieuw gips om gaan krijgen.

Wie Remco een warm hart onder de riem wil steken kan even een berichtje achter laten op http://www.mxremco.nl/ onder de knop van gastenboek.
Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie