Wezeper Harold Zoet verkiesbaar voor CDA Gelderland

Verkiezingen algemeen
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9660
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Wezeper Harold Zoet verkiesbaar voor CDA Gelderland

Bericht door Redactie »

Wezeper Harold Zoet verkiesbaar voor CDA Gelderland

Zaterdag 22 november heeft het CDA Gelderland de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart volgend jaar definitief gemaakt.


De regio Noord-West Veluwe regio is goed vertegenwoordig op de lijst. Zo staat Harold Zoet uit Wezep op plaats 2 en Daisy Vliegenthart-Goedhart uit Ermelo op plaats 4. Verder staan er een 3 tal kandidaten uit Putten, één uit Harderwijk en één uit Nunspeet op de lijst. Lijsttrekker Jan Jacob van Dijk geeft aan enorm trots te zijn op de kandidatenlijst: “Dit is een enorm sterk team die de diversiteit en lokale kracht van Gelderland zeer goed weergeeft.”

Afbeelding
V.l.n.r: Bea Schouten, Jan Jacob van Dijk, Harold Zoet, Daisy Vliegenthart-Goedhart.

“Daarnaast geeft het programma helder de koerswijziging weer waar het CDA de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Het CDA wil deze lijn de komende vier jaar doorzetten. We willen weg uit het provinciehuis en juist onder de mensen zijn, verbindingen leggen en kansen creëren waar deze nog niet zijn. En vooral luisteren. Luisteren naar mensen, organisaties, bedrijven en belangenverenigingen en daar vervolgens iets mee doen.”

Het doel van het CDA Gelderland: Samen Gelderland een nog mooiere plek om te wonen, werken en recreëren.

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn te raadplegen op www.cdagelderland.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw lokale kandidaat: Harold Zoet tel. 06-53480960 of bij de campagneleider Daisy Vliegenthart-Goedhart (06-12173508)

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie