Samen Kerst vieren in Wezep

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9679
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Samen Kerst vieren in Wezep

Bericht door Redactie »

Samen Kerst is een initiatief van verschillende jongeren en ouderen uit diverse kerken binnen en buiten Wezep, die zich graag gezamenlijk in willen zetten voor de mensen om ons heen. Wij willen Gods liefde delen door onze handen uit de mouwen te steken en samen als kerken een eenheid te vormen, ook in Wezep. We mogen Samen Kerst voor de vierde keer organiseren, en het is geweldig om met zoveel enthousiaste mensen samen te mogen dienen en vieren!

Op 15 december gaan we Dienen in de samenleving. Vanuit de Huiskamer in Wezep gaan we praktische en sociale klussen doen in samenwerking met Stichting Present. We gaan bijvoorbeeld kerstbakjes maken met ouderen, kerstlichtjes wegbrengen en schilderwerk doen. Mensen die zich voor 1 december hebben opgegeven voor een klus zijn gematcht met één van de klussen. Even de sfeer proeven die dag? Loop gerust binnen in de Huiskamer! (gevestigd in de oude bibliotheek in Wezep).

Op 16 december gaan we samen het kerstfeest vieren tijdens een speciale, laagdrempelige kerstviering om 19:30 in het Noorderlicht. Het wordt een bijzondere dienst met verhalenverteller Kees Posthumus over het thema “Kerst, begrijp jij het nog?!” De muziek wordt dit jaar weer verzorgd door onze eigen Samen Kerst Band. We nodigen u/je hiervoor van harte uit, en neem ook familie, vrienden, buren en kennissen mee!

Ten slotte nog een herinnering om u op te geven voor de kerstbrunch op 26 december in Coelenhage: als u mee wilt eten kunt u zich opgeven tot 21 december bij Gerrie van der Velde. 038 376 5132 (na 18:00) of via velde24@hetnet.nl .

Houd ook de website www.samenkerst.com of onze de Facebook-pagina Samen Kerst Wezep in de gaten voor meer informatie. We hopen weer veel mensen te kunnen helpen, een hart onder de riem te steken en met heel Wezep samen het kerstfeest te vieren.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie