IJsselvliedtshow Nut en Sport Wezep

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9909
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

IJsselvliedtshow Nut en Sport Wezep

Bericht door Redactie »

HATTEM/WEZEP - Vrijdag 23 en zaterdag 24 september a.s. wordt weer de landelijke IJsselvliedtshow gehouden in het ruitersportcentrum van het Hippisch Centrum Hattem aan het Vijzelpad 112 in Hattem.

Deze kleindierenshow, georganiseerd door de vereniging Nut en Sport te Wezep, is landelijk voor Kleindierliefhebbers een begrip. Dit jaar wordt al weer de 31 editie georganiseerd.

In verband met de heersende vogelgriep mogen er dit jaar helaas geen hoenders, dwerghoenders en watervogels worden tentoongesteld. Gelukkig geldt dit niet voor konijnen en cavia’s en oorspronkelijke duiven. Deze diergroepen kunnen na de keuring op de vrijdagavond en zaterdag wel door publiek worden bewonderd.

Alle geëxposeerde dieren zijn door een dierenarts gezond verklaard, en zijn ingeënt tegen ziektes als RHD (konijnen).
Op vrijdag worden de dieren op raskenmerken beoordeeld door erkende keurmeesters die elk dier punten toekent. De dieren met de meeste punten komen in aanmerking  voor fraaie prijzen.

De tentoonstelling is geopend voor publiek op vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 15.45 uur en de toegang is gratis.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie