CDA: Cultuurnota

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10006
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CDA: Cultuurnota

Bericht door Redactie »

Donderdagavond 9 maart heeft de gemeenteraad unaniem de eerste nota cultuurbeleid voor de gemeente Oldebroek vastgesteld. De gemeente heeft veel opgebouwd op cultuurgebied en ondersteunt dit met subsidieregelingen.

Wethouder Beerd Flier (CDA): “De gemeente Oldebroek heeft een culturele rijkdom die we koesteren en waarvan we wensen dat een ieder deze mee kan beleven. Cultuur is van enorm belang voor onze inwoners en de maatschappij in brede zin. Wat zou het leven er anders uitzien zonder muziek om van te genieten, schilder- en beeldhouwkunst om te bewonderen, architectuur om te verwonderen en een boek om te fantaseren. Culturele uitingen maken ons leven rijker en ondersteunen ons bij moeilijke dingen in het leven.”

Als fractie en bestuur van het CDA Oldebroek zijn we blij, dat het gelukt is om raadsbreed de cultuurnota vastgesteld te krijgen. Nog meer, omdat het één van de speerpunten is uit ons verkiezingsprogramma. We wensen het college veel succes bij het uitrollen van het cultuurbeleid!!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie