Record bezoekers oldebroek.net

Mededelingen en toelichting over deze website.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9732
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Record bezoekers oldebroek.net

Bericht door Redactie »

Record bezoekers oldebroek.net

November 2006 was voor www.oldebroek.net een record maand wat bezoekers betreft. Er waren diverse activiteiten binnen de gemeente waar verslag van gedaan is. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden van het steeds toenemende aantal bezoekers.

Het aantal redactionele vrijwilligers van www.oldebroek.net is zeer klein en deze vrijwilligers doen naast een volledige baan veelal ook nog vrijwilligerswerk voor ander organisaties. Misschien wilt u voor uw woonkern redactioneel vrijwilliger zijn voor www.oldebroek.net, of heeft u kennis van HTML en wilt u helpen de site bijwerken en binnen gekomen e-mail verwerken, meld u dan aan via info@oldebroek.net of bel 038-3764206
Tellers en bezoekers

Er zijn verschillende soorten tellers die het aantal bezoekers van een site tellen. De bezoeken aan enkele pagina's worden geteld door de Checkstat teller, de hele site wordt geteld door de Webalizer teller. De Webalizer teller is voor de meest websites beschikbaar en dus mooi om een vergelijking te maken met “de andere media”.
Omdat er bij de “de andere media” laatste tijd veel activiteit en vernieuwing is vergelijken wij de cijfers van Webalizer tellers van 20 november tot en met 30 november met elkaar.
Gemiddeld aantal bezoekers per dag:
“ de andere media ” 646
www.oldebroek.net 834


20 November was voor www.oldeboek.net zelfs een recorddag met meer dan 1000 bezoekers om precies te zijn 1063

Alle bezoekers bedankt.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie