Afscheid Rabo-bestuurders

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Afscheid Rabo-bestuurders

Bericht door Redactie »

Afscheid Rabo-bestuurders

Epe - Tijdens een informele bijeenkomst op vrijdagavond 24 oktober 2008 is door Bestuur en Raad van Commissarissen van Rabobank Noordoost-Veluwe afscheid genomen van drie bestuursleden. Daan van Apeldoorn, lid van het Bestuur en Geert-Jan van Ark en Willem van der Kolk, leden van de Raad van Commissarissen.


Afbeelding
foto Martin Hogeboom www.mhfoto.nl

Zij traden formeel af tijdens de Ledenraadvergadering van 16 juni jl. Daan van Apeldoorn maakte vanaf 1984 deel uit van de toenmalige Raad van Toezicht van Rabobank Epe, vanaf 1990 van Rabobank Epe-Vaassen en vanaf 1996 van het Bestuur van deze bank. Na de fusie met Rabobank Heerde-Oene-Wezep op 15 september 2006 maakte hij deel uit van het Bestuur van de huidige Rabobank Noordoost-Veluwe. Willem van der Kolk was vanaf 2004 lid van de Raad van Toezicht van Rabobank Epe-Vaassen en vanaf 15-9-2006 lid van de Raad van Commissarissen van de fusiebank Noordoost-Veluwe. Geert-Jan van Ark maakte vanaf 1994 deel uit van de Raad van Toezicht van de Rabobanken Heerde, Heerde-Wezep en Heerde-Oene-Wezep. Vanaf de fusiedatum was hij lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Noordoost-Veluwe.

Voor hun verdiensten voor de Rabobankorganisatie ontvingen de heren Van Apeldoorn en Van Ark een gouden onderscheiding met oorkonde; de heer Van der Kolk ontving een zilveren onderscheiding met oorkonde. Deze onderscheidingen werden namens Rabobank Nederland uitgereikt door Jan Smit, algemeen directeur van Rabobank Noordoost-Veluwe.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie