Moederdagactie Herman van der Wal

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9710
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Moederdagactie Herman van der Wal

Bericht door Redactie »

Moederdagactie Herman van der Wal

Oldebroek- Dit jaar pakt Fotografie Herman van der Wal uit met een speciale moederdagactie om ieder de kans te geven zondag 9 mei met een bijzonder persoonlijk en origineel cadeau moeder in het zonnetje te zetten. Tot en met zaterdag 8 mei loopt de aanbieding om voor slechts 49.00 euro een foto te laten en maken en afgedrukt op CANVASDOEK, formaat 40x40. in de ruime studio aan de zuiderzeestraatweg125 Te Oldebroek.

Na de fotosessie wordt door de fotograaf zelf het leukste plaatje uitgezocht en op CANVAS 40x40 afgedrukt. De klant kiest zelf of de uiteindelijke foto kleur, sepia of zwart-wit moet worden.
Een scala aan mogelijkheden is te zien op http://www.hermanvanderwal.nl
Het canvasdoek wordt kant en klaar afgeleverd, kan direct aan de muur. Eventuele extra afdrukken kunnen worden geleverd, gewoon als foto. Ook na moederdag blijven de foto’s in het archief staan, om eventueel later te kunnen bij bestellen.
Om te kunnen profiteren van deze unieke aanbieding moet er van tevoren een studioafspraak gemaakt worden. Dit kan telefonisch gedaan worden Via 0525 631911, per mail: info@hermanvanderwal.nl of door even binnen te lopen.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie