Bestuurswisseling van Limburg Stirum Korpsen

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9631
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Bestuurswisseling van Limburg Stirum Korpsen

Bericht door Redactie »

Bestuurswisseling van Limburg Stirum Korpsen

Wezep – Afgelopen donderdag (20 mei) vond de jaarlijkse ledenvergadering van de van Limburg Stirum Korpsen weer plaats. Menig lid kwam opdagen om deze bijeenkomst bij te wonen. Deze keer was de ledenvergadering anders dan anders, omdat er nu vier van de huidige bestuursleden de strijdbijl erbij neerlegden. Voor deze vertrekkende bestuursleden waren een aantal nieuwe kandidaten verkiesbaar gesteld. Gelukkig werden er diezelfde avond al vier nieuwe bestuursleden gekozen.


Afbeelding

De vertrekkende bestuursleden zijn, Johan Nieuwland (negen jaar voorzitter), Gerbert Koele (vier jaar bandmanagement senioren), Willy Vogel (dertien jaar bandmanagement junioren) en Wiljan van de Kamp (4 jaar bandmanagement junioren). Jaren hebben zij zich volledig ingezet voor de vereniging. Hun vertrek bleef dan ook niet onopgemerkt. Tijdens de ledenvergadering werd er op een passende manier afscheid genomen met een bloemetje en een laatste toespraak. Namens alle leden van de van Limburg Stirum Korpsen, nogmaals hartelijk bedankt voor alle jaren van inzet.

Het nieuwe bestuur is al voor een groot deel samengesteld en door de leden gekozen. De van Limburg Stirum Korpsen hebben dit keer gekozen voor een jonge maar geschikte voorzitter, Edward Boon. Hij is een aantal jaren secretaris geweest en zal nu dus de voorzittersfunctie overnemen. Bart Kroeze zal in de voetsporen van Gerbert Koele treden. Willie Puttenstein volgt Willy Vogel op en Marcel Groeneveld vult een al langer leeg staande positie op en zal zich bezig houden met show/muziek, uniformen en instrumenten. Hiernaast zal Alexandra Kleberger het bestuur ondersteunen. Dit zal onder andere zijn bij het juniorenkorps en de secretaris.

Een hele nieuwe en ‘frisse’ aanwinst voor de van Limburg Stirum Korpsen. Haar leden hebben dan ook volledig het vertrouwen in dit nieuw samengestelde bestuur met redelijk jonge, maar vindingrijke mensen. De openstaande functie van secretaris en de functie van Wiljan van de Kamp, zal ook spoedig worden ingevuld, zodat het bestuur daadwerkelijk van wal kan gaan!

Kijk ook eens op http://www.vlsband.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie