WHC is op zoek naar stagiaires.

Op zoek naar iets, meld het hier!
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9679
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

WHC is op zoek naar stagiaires.

Bericht door Redactie »

Gezocht: Stagiaires

In het afgelopen seizoen hebben zo’n 25 stagiaires deel uitgemaakt van de organisatie van WHC. Een aantal van hen was zo enthousiast dat ze het vrijwilligerswerk voortzetten. Voor een club als WHC zijn deze stagiaires onmisbaar bij het organiseren van de wekelijkse activiteiten.


Tegenwoordig is er bij elke opleiding wel een stage nodig om je opleiding goed af te ronden. Een goede ontwikkeling, want zo kun je zien wat de praktijk je brengt. Om een leuke stageplaats te vinden is vaak moeilijk, maar wat is nu leuker dan bij je eigen voetbalvereniging je stage te voltooien. Wanneer je voetbal al leuk vindt, is zo’n stage opeens een hele kleine moeite geworden. Daarnaast help je de vereniging enorm!

Of het nu een maatschappelijke stage betreft (voortgezet onderwijs) of je een sportopleiding doet (beroeps onderwijs) maakt niet uit, er zijn mogelijkheden genoeg binnen de vereniging. Zelfs voor mensen met administratieve, economische of journalistieke achtergronden zijn er voldoende mogelijkheden. Misschien ook voor het invullen van vrije studiepunten?

Zoek jij een stageplaats of ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan kun je altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
Neem dan contact op met Rudolf Huberts. (tcjeugd@whc-wezep.nl / 06 44 928 259)

Er valt te denken aan stages als trainen geven, activiteiten organiseren/uitvoeren, helpen in de kantine, stukken schrijven voor de website of het clubblad, wedstrijden fluiten of bijvoorbeeld hulp bij de administratie of organisatie van de club. Er is altijd wel iets te vinden wat bij jou past, dus twijfel niet en meld je voor de vakantie nog aan!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie