IPTV Gecodeerd

Plaats een reactie


Deze vraag is er om automatische registraties door spambots te voorkomen.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: IPTV Gecodeerd

Re: IPTV Gecodeerd

door FerryHeibrink » vr aug 17, 2012 8:10

Ik ben meerdere avonden aaneen aan het sleutelen geweest omdat ik maar geen verbinding kreeg op mijn server terwijl ik overtuigd was van een ongecodeerde stream. Ik heb hier goed de balen van, want de ongecodeerde stream was een van de redenen voor mij om IPTV te nemen. Ik had hiervoor zelfs al een dedicated router ingericht (multicast config etc etc.). Ik vind dit een slechte zaak, er was duidelijk WGDO beloofd en nu zitten we met WBA waardoor ook ik mijn server niet kan gebruiken.

Re: IPTV Gecodeerd

door gvds » wo aug 15, 2012 12:45

Ik moet je teleurstellen. alle IPTV signalen worden binnen de H2O gemeenten geleverd door KPN en zijn dus gecodeerd. Het analoge en DVB-C signaal voor Solcon, Lijbrandt en KickXL komt nog wel van Glashart Media.
jouw verhaal over de voorlichting op de informatieavonden klopt. op dat moment was dat nog wel het geval, maar deze strategie is door het meerderheidsbelang van KPN aangepast.

IPTV Gecodeerd

door micheltenhove » di aug 14, 2012 9:58

Ik ben inmiddels al een aantal weken aangesloten op glasvezel via KickXL, erg tevreden over de geleverde diensten.

Nu heb ik tijdens informatieavonden te horen gekregen dat de IPTV streams ongecodeerd verzonden worden. Nu loop ik tijdens het oppikken van de IPTV stream (handleiding: http://gathering.tweakers.net/forum/lis ... es/1416373) op mijn server wél tegen gecodeerde IPTV streams aan.

Komen er nog methodes beschikbaar waardoor ik mijn IPTV stream op één of andere manier kan decoderen op mijn server? Ik wil namelijk niet overal waar ik in huis TV wil kijken van die Amino boxen plaatsen. Het dvb-c signaal op de coax kabel is geen oplossing voor mij, het gaat mij om de IPTV streams.

Omhoog